ThiemeMeulenhoff

Conceptontwikkelaar, eindredacteur en auteur taal

Voor uitgeverij ThiemeMeulenhoff heb ik veel opdrachten gedaan op het gebied van taal. Als lid van het team van taal- en onderwijsexperts was ik betrokken bij de ontwikkelingsfase van Taal.nu. Later heb ik als conceptontwikkelaar meegewerkt aan het neerzetten van de leerlijnen waarna ik als eindredacteur auteurs heb begeleid in het schrijven van het lesmateriaal. Nadat Taal.nu overging in Taalverhaal.nu werd ik eindredacteur spelling.
Daarnaast heb ik als eindredacteur meegewerkt aan de digitalisering van de methode Nederlands voor het voortgezet onderwijs: Nederlands op niveau onderbouw 2e editie, leerjaar 1, 2 en 3. Ook ben ik auteur bij de methode Door Nederlands voor het mbo, vaardigheid schrijven.
Naast de werkzaamheden op het gebied van taal heb ik ook met veel plezier meegewerkt aan Mijn Talent?! waarvoor ik verschillende digitale projecten heb ontwikkeld voor groep 5 t/m 8.

`Ik heb Isabelle ervaren als slim, enthousiast, toegewijd en meedenkend: iemand die zich committeert aan de projecten die zij doet en daarin verantwoordelijkheid neemt. Isabelle is daardoor in staat ook complexe projecten een stap verder te brengen. Ze is conceptueel sterk, kritisch op kwaliteit, strak in organisatie en planning, constructief en creatief. Fijn is ten slotte dat ze met haar prettige persoonlijkheid rust inbrengt. Ik zie mezelf zeker nog samenwerken met haar in de toekomst!’

Annemarie Heuts – Uitgever ThiemeMeulenhoff