Noordhoff

Auteur en redacteur Documentatiecentrum en methode voor werkstuk en spreekbeurt

Bij Noordhoff ben ik begonnen als auteur voor de serie Junior Informatie, onderdeel van De Ruiter’s Documentatiecentrum. Hiervoor heb ik o.a. de titels Spijsvertering, De supermarkt, Ballet, Treinen, Vlotten geschreven.
Daarna ben ik overgestapt naar de serie voor de jongere doelgroep Kijkdoos. Daar ben ik naast auteur ook redacteur. Ik heb ondertussen al veel boeken mogen schrijven, o.a. Tweedehands, Het circus, Sinterklaas, Het Dolfinarium, Naar de bioscoop, Jarig, Ramadan en Suikerfeest, Ruiken, De Klok, Met de fiets.

De boeken van De Ruiter’s Documentatiecentrum worden nu onder de naam Documentatiecentrum uitgegeven door Ars Scribeni/Schoolsupport.

Verder heb ik in de rol van auteur en ontwikkelaar voor Noordhoff meegewerkt aan Op expeditie, een methode voor het voorbereiden en maken van spreekbeurten en werkstukken.

`Isabelle is een veelzijdig auteur bij de Ruiter’s Documentatiecentrum. Ze schrijft voor meerdere series. Ik ben dan ook blij dat ze de redactie van de Kijkdoos is komen versterken. Ze kan een tekst goed opbouwen, is kritisch op de lijn van het verhaal en de eisen die aan een tekst gesteld worden, gecombineerd met creativiteit en een goed oog voor het niveau van de doelgroep waar ze voor schrijft. Zakelijk, gedegen, betrouwbaar en een fijne vrouw om mee te werken.’

Barbara Sjoerdsma – Uitgever Ruiter’s Documentatiecentrum bij Noordhoff Uitgevers

 

Serie Kijkdoos
www.documentatiecentrum.nl/info-bestel/reeksen/kijkdoos

Serie Junior Informatie
www.documentatiecentrum.nl/info-bestel/reeksen/junior-informatie

Documentatiecentrum
www.documentatiecentrum.nl/

Terug