Isabelle de Ridder

Isabelle de RidderMooie educatieve producten ontwikkelen en schrijven voor kinderen en jongeren, dat is wat ik het liefste doe.

Maar wat deed ik dan daarvoor? Onder andere een studie Nederlands en de Pabo, werken als scriptschrijver, tijdschriftredacteur en leerkracht.
Al deze kennis en ervaring pas ik nu toe.

Ook in de toekomst werk ik graag mee aan projecten waarin ik een bijdrage kan leveren aan het ontwikkelen van goede, uitdagende en creatieve educatieve producten.

Daarnaast schrijf ik kinderboeken. In maart 2016 verscheen mijn debuut bij uitgeverij Clavis: Pleuntje. Een voorleesboek met herkenbare en vrolijke verhalen voor kinderen van 3 t/m 7 jaar. Inmiddels zijn er vier delen in deze serie: Pleuntje, Joep, Wiebeltand en Waterpret. Eind 2019 verscheen mijn eerste boek voor lezers van 10 jaar en ouder: Meiden met een missie bij uitgeverij Ploegsma.

Zie voor meer informatie over mijn werk als kinderboekenschrijver: www.isabellederidder.nl

Bekijk ook mijn profiel op LinkedIn.

Linkedin-1    Scriptplus

Pleuntje        

Het grote voorleesboek voor rond de 5 jaar    Het grote voorleesboek voor rond de 6 jaar